The designer

Victor van Westering, de creatieve man achter Victor's Wedding Design, ontwerpt al 30 jaar bruidsjaponnen. Op zijn 18de heeft hij van zijn passie zijn werk gemaakt.

Oog voor detail
Met een creatieve vader en moeder kon het bijna niet missen. Victor zou ook iets creatiefs gaan doen. Naast de naaitafel van zijn moeder zat hij al van jongs af aan mee te helpen en daaruit ontstond zijn liefde voor stoffen en patronen. Zijn vader, een getalenteerde modefotograaf, zorgde ervoor dat hij oog kreeg voor detail.

Rotterdam
Nadat hij de Modevakschool, de Academie de Couture en de Rotterdamse Snijschool cum laude had afgerond, begon hij op 25 jarige leeftijd zijn eigen atelier. In het begin vanuit huis, maar algauw opende hij zijn atelier in een prachtig pandje in het historische Delfshaven waar hij achttien jaar vertoefde. Sinds 2010 is zijn prachtige boetiek met inpandig atelier gevestigd aan de Goudsesingel 44a in Rotterdam. Ruim 3000 bruiden zijn er de afgelopen jaren getrouwd in een echte Victor!

Naast bruidsjaponnen ontwerpt hij ook prachtige outfits voor moeders en gasten van de bruid, en opvallende en stijlvolle theater kostuums voor bekende artiesten.

Team
In zijn atelier waar met een enorm leuk team wordt gewerkt worden per jaar ongeveer 150 bruidsjaponnen, feestjaponnen, moeder van de bruid outfits en theater kostuums gemaakt.