Lookbook

Fashion Collection, Dress by Design of Couture kies wat het beste bij je past.

Voor een japon met couture kwaliteiten ben je bij ons aan het juiste adres.

In ons atelier werken wij al 30 jaar met veel plezier, vakmanschap en passie aan de mooiste japonnen.

Fashion Collection

De Fashion collectie is voor de eigentijdse bruid die wars is van de eenheidsworst die de confectie biedt. Geen glitter en prinsessenrokken in deze collectie. Door middel van mix & match kom je tot de perfecte japon. Prachtige sluiers ceintuurs, haaraccessoires en jasjes maken je look compleet.

Dress by Design

Weet je precies hoe je japon eruit moet komen te zien, kies dan voor Dress by Design. We schetsen je japon naar jou idee en zoeken daar prachtige materialen bij. In 4 stappen maken wij je perfecte japon.

Couture

De topstukken die Victor voor de Couture collectie ontwerpt zijn exclusief en worden éénmalig gemaakt.Zo ben je verzekerd van de mooiste jurk bedacht door de beste createur op bruidsjurken gebied.

Geen echte bruidsjurk

Heb je geen echte bruidsjapon in gedachten voor jullie huwelijk, natuurlijk kunnen we ook een prachtige pantalon, mantelpakje, deux-pièces of avondjapon voor je maken. Vertel je ideaal beeld en wij maken het.

Materialen

De materialen waar we mee werken zijn van hoogwaardige kwaliteit en in vele kleuren verkrijgbaar. Mocht je in onze grote stoffen collectie niet vinden wat je zoekt bestaat de mogelijkheid zelf stof aan te leveren.

Levertijd

Voor het laten maken van een japon moet je rekenen op ongeveer 8 tot 16 weken levertijd. Trouw je echter op korte termijn of ben je in verwachting dan is het mogelijk om tot twee weken voor je huwelijk een japon te laten maken.