Collection

Uniek, Tijdloos, Puur, Trouw, Origineel, Eerlijk, Vakmanschap. 

Victor en zijn team zijn altijd bezig met de nieuwste trends, de mooiste stoffen en werken met passie en uiterste precisie aan de mooiste japonnen.

Met 30 jaar ervaring heeft Victor enorm veel bruiden ontzettend blij gemaakt en uniek laten voelen op hun trouwdag. De ontwerpen zijn eigentijds met een knipoog en onderverdeeld in de Fashion en Couture Collectie.

Naast deze twee collecties ontwerpt Victor ook volledig op maat gemaakte japonnen. Op basis van je wensen schets hij een unieke japon voor je uit.

In alle japonnen zie je het vakmanschap terug. De stijl is puur en tijdloos en de materialen waar mee gewerkt wordt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mocht je in deze grote stoffen collectie niet vinden wat je zoekt bestaat de mogelijkheid zelf stof aan te leveren.

De gemiddelde levertijd voor een japon is 12 weken, trouw je echter eerder is dat voor ons geen probleem.

Fashion Collection

Silvana

Wij begrijpen als geen ander hoe lastig het kan zijn om je droomjapon te vinden. Onze Fashion collectie speelt daarop in met en speciaal daarvoor gecreëerde lijn. Hierin vind je voor elk type lichaamsbouw een geweldige japon gemaakt van de mooiste en zorgvuldig gekozen stoffen.

Deze collectie is in ons atelier aanwezig en de losse items zijn te combineren met elkaar zodat je je eigen unieke japon creëert. Tevens kunnen halslijnen, mouwen en rokken in diepte en lengte aangepast worden.

Wees welkom om de verschillende japonen te komen passen en te kijken welke japon jouw droomjapon is!

Een Fashion Collection japon is verkrijgbaar tussen de 1500 en 2500 euro. 

Dress by Design

Voor bruiden die weten wat ze willen, maar het nergens kunnen vinden.

Victor geeft advies, en jij kiest! De stof, de kleur, het model en de afwerking. Volledig op maat gemaakt. Een unieke japon met de uitstraling en de pasvorm van een couture japon.

In het atelier gaat Victor met zijn team aan de slag met jouw japon. Na vier passessies, loop jij stralend de deur uit met jouw unieke Victor's Wedding Dress.

Vanaf de eerste ontmoeting krijg je duidelijk beeld op het eindresultaat waardoor je het maakproces met een goed en gerust gevoel kan verlopen.Tijdens het maakproces heb je ook de mogelijkheid aanpassingen in het ontwerp te doen.

Een Dress by Design japon is leverbaar vanaf 2500 euro.
De gemiddelde prijs ligt momenteel tussen de 2750 en 3750 euro. 

Couture

  

Denk je, laat Victor voor mij de mooiste japon creëren die perfect bij mij past! Maak dan een keuze uit de Couture collectie. De japonnen zijn rode loper waardig en zouden ook sterren of prinsessen niet misstaan. Van elke japon is één exemplaar van uniek materiaal. Enkele keren per jaar verschijnen er nieuwe items in deze collectie.

Een Couture japon is verkrijgbaar vanaf 3750 euro.