user_mobilelogo

Mondkapjes bestellen?

mondkapjes corona rotterdam

Maak een statement tegen corona en bestel nu een hip mondkapje van Victor!
De liefde voor stoffen en patronen is Victor van Westering met de paplepel ingegoten. Zijn moeder liet hem al van jongs af aan helpen aan de naaitafel en zijn vader, een getalenteerd modefotograaf, gaf hem oog voor detail mee.

Nadat hij de Modevakschool, de Academie de Couture en de Rotterdamse Snijschool cum laude had afgerond, begon Victor op 25-jarige leeftijd zijn eigen atelier. Inmiddels hebben al ruim 3000 bruiden hun mooiste dag beleefd in een echte Victor!

Victor ontwerpt bruidsjaponnen maar ook outfits voor moeders van de bruid(egom), bruidsmeisjes én gasten van het bruidspaar. Daarnaast maakt hij bijzondere theaterkostuums voor bekende artiesten.

Victor werkt met een gedreven team van professionele coupeuses, een sluiermaakster en een borduurster die is gespecialiseerd in het aanbrengen van lovertjes en kralen. Zij maken jaarlijks ongeveer 150 bruidsjaponnen, cocktailjurken, (schoon)moeder-van-de-bruid-outfits en theaterkostuums.

Alle ontwerpen van Victor worden in zijn eigen atelier in hartje Rotterdam gemaakt. Een bruidsjurk, avondjapon of theaterkostuum perfect op maat maken is erg arbeidsintensief en neemt vaak meer dan 30 uur in beslag. Maar het resultaat is dan een uniek kledingstuk dat volledig is afgestemd op jouw lichaam. 

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken!

Maak een afspraak
centimeter

Stap 1: Schets

Victor vertaalt je wensen naar een schets. Zo krijg je een eerste indruk van het eindresultaat. Je maten worden opgenomen en je kiest de stof(fen) uit.
speldenkussen

Stap 2: Proefjapon passen

Je proefjapon is klaar voor de doorpas. Als je tevreden bent, worden de diepte van de hals en de lengte van de mouw, rok en sleep bepaald.
naald draad

Stap 3: Echte japon

Je ziet jezelf voor het eerst in je droomjapon! Tijd om de laatste details aan te passen en de zoom en de sluiting in de japon te naaien.
bruidspaar

Stap 4: Finetunen

Het is zover, je japon is af! Nog een laatste keer passen en finetunen en je bent helemaal klaar voor jullie grote dag.
Geniet ervan!

Atelier in Rotterdam

Victor's Wedding Design is gevestigd in hartje Rotterdam. De winkel en het atelier zijn prima bereikbaar vanuit zowel Nederland als België. Victors klanten komen niet alleen uit de omgeving Rotterdam maar vanuit alle windstreken, van Middelburg tot Antwerpen, van Amsterdam tot Maastricht en van Dordrecht tot Den Haag.

Volg Victor

instagram black facebook black


Deel deze pagina

Contact

Goudsesingel 44a
3011 KC Rotterdam

010-4771040
info@victorsweddingdesign.com